Gå till innehåll
Driftinformation 4
Kontakta oss

Kristeam och krishantering

Här finner du kontaktuppgifter för stöd i kris.

Stöd vid olyckor och katastrofer

POSOM, psykisk och social omsorg vid olyckor och katastrofer. Läs mer om POSOM hos Räddningstjåänsten Karlstadsregionen. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Annat stöd i en kris

Behandlings- och samtalsmottagningen

Mottagningen finns för att hjälpa dig som är 18 år eller äldre och har upplevt eller upplever våld i nära relationer, hedersrelaterat våld, prostitution, människohandel för sexuella ändamål samt lider av psykisk ohälsa på grund av dessa situationer. Här erbjuds du psykologisk behandling och stödsamtal. Behandlings- och samtalsmottagningen (1177) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Krismottagning för män, 054-540 11 10

Krismottagning för män vänder sig till dig som är man och är i akut livskris och vill samtala med en samtalsterapeut.

Mottagningen ett samarbete mellan Region Värmland, Svenska Kyrkan och Karlstad, Forshaga, Hammarö och Kils kommuner. Krismottagning för män (Karlstads kommun). Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Samtalsakuten, 054-540 11 00

Samtalsakuten vänder sig till dig som är i akut livskris och behöver prata med en terapeut. Samtalsakuten är till för dig som är över 18 år och som bor i någon av kommunerna Forshaga, Hammarö, Karlstad, Kil och Grums. Samtalsakuten - om du behöver någon att prata med (Karlstads kommun) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Storasyster

Organisationen Storasyster Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. erbjuder stöd till dig som blivit utsatt för våldtäkt eller andra sexuella övergrepp. Hit kan du som är 13 år och äldre höra av dig via chat eller mail för stöd.

Sidinformation

Sidan uppdaterad:
17 maj 2024