Gå till innehåll
Driftinformation 4
Kontakta oss

Ansök eller säg upp plats

Anmälan till Kulturskolan sker via portalen SpeedAdmin. Du som redan har en plats behöver inte återanmäla dig varje läsår, utan behåller din plats tills du avanmäler dig.

Du debiteras med full avgift från första lektionstillfället. Om du inte har tillgång till Bank-ID kan du få hjälp genom att ringa 0554-195 82 eller mejla till kulturskolan@kil.se

När du fått ett användarnamn och skapat ditt lösenord når du SpeedAdmin här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller via appen som kan laddas ner i Appstore eller Google Play.

I SpeedAdmin kan du som vårdnadshavare:

  • ändra kontaktuppgifter till dig och dina barn
  • se vilka ämnen ditt barn deltar i
  • kölista, närvaro
  • ge samtycke till bild/film
  • göra avanmälan/nyanmälan.

Du hittar kontaktuppgifter till barnens lärare och du kan se i schemat när dina barn har lektion och när det är lov.

Blir en lektion inställd får du ett e-postmeddelande om det och det kommer även att synas som en pushnotis om du har den funktionen aktiverad på din enhet.

I SpeedAdmin kan du som elev:

  • ändra dina kontaktuppgifter
  • se ditt schema med kommande lektioner och när det är lov.

Du hittar kontaktuppgifter till din/dina lärare och det finns även möjlighet att chatta med dem. Om du har en egen e-postadress kommer du att få ett mejl om din lektion blir inställd och kommer även att synas som en pushnotis om du har den funktionen aktiverad på din enhet.

Om du är befintlig elev men inte fått inloggningsuppgifter till SpeedAdmin, kontakta Elisabeth Johansson, 0554-195 82 eller e-post kulturskolan@kil.se

Avanmälan måste ske skriftligt, av målsman eller myndig elev, via SpeedAdmin Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. eller e-post. För att undvika avgift ska avanmälan ske innan första lektionstillfället.

Om avanmälan inte sker debiteras eleven även om man inte infinner sig på sina lektioner.

Om du är befintlig elev men inte fått inloggningsuppgifter till SpeedAdmin, kontakta Elisabeth Johansson, 0554-195 82 eller e-post elisabeth.johansson@kil.se

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Karlslundsgatan 6

Postadress

Box 88
665 23 Kil

Charlotta Magnusson
Kultur- och fritidschef
0554-192 54
charlotta.magnusson@kil.se

Elisabeth Johansson
Kultur- och fritidssamordnare
0554-195 82
elisabeth.johansson@kil.se

Sidinformation

Sidan uppdaterad:
14 maj 2024