Gå till innehåll
Driftinformation 4
Kontakta oss

Så här använder du boknings- och bidragssystemet

Vi har ett nytt system för att boka idrottshallar, idrottsplatser och lokaler. I det nya systemet kan du som förening även söka bidrag. Här följer instruktioner på hur du gör för att boka en anläggning eller söka ett bidrag.

Föreningar behöver skapa profil

  • En representant från föreningen behöver logga in i Rbok och skapa en privat profil i systemet. Registreringen behöver göras av en från föreningen godkänd person, så som kanslist eller ordförande.
  • Inne i systemet (genom den privata profilen) ansöker du som representant om att registrera din förening i Rbok. När vi har godkänt ansökan blir du automatisk administratör för föreningen och du kan byta från din privata profil till föreningens profil.
  • Väl inne som administratör kan du administrera föreningens uppgifter, och lägga till fler användare som ska ha tillgång till föreningens profil.

Privatpersoner som vill boka en anläggning

Du har möjlighet att boka våra anläggningar, för enstaka tillfällen eller stående bokning. För att boka behöver du logga in och registrera dig.

Instruktioner för inloggning i Rbok som privatperson

För att registrera dig som privatperson i Rbok gör du så här:

  1. Gå till kil.rbok.se
  2. Logga in med bank-id.
  3. Gå till profilikonen och Inställningar.
  4. Ange ditt telefonnummer och e-post adress. Välj Spara.
  5. För att kunna göra bokningar i Rbok måste du administrera dina kunduppgifter. Gå till Administrera och Kunduppgifter. Kunduppgifter hämtar Rbok från Skatteverket. Du behöver säkerställa att uppgifterna stämmer. Är uppgifterna korrekta, välj Spara och godkänn kunduppgifter.

Du har nu skapat en privatpersonprofil i Rbok och kan boka anläggningar.

Sidinformation

Sidan uppdaterad:
22 maj 2024