Gå till innehåll
Driftinformation 4
Kontakta oss

Daglig verksamhet

Om du är vuxen och har en funktionsnedsättning som gör det svårt för dig att få ett vanligt arbete kan du ansöka om daglig verksamhet. Den dagliga verksamheten ska vara så lik ett arbete som möjligt och arbetsuppgifterna är anpassade efter dina intressen och behov.

Daglig verksamhet finns på Dagcenter, grön omsorg, ord och bild och genom extern sysselsättning.

  • dagcenter Gärdesgatan finns lagergruppen som förser verksamheter med förbrukningsmaterial. Utegruppen och servicegruppen gör diverse trägårdstjänster och andra ärenden. På Gärdesgatan finns också en Hantverksgrupp.
  • Ord och bild
    Är ett sammarbete med studieförbundet Vuxenskolan
  • Grön omsorg
    Grön omsorg är en del av daglig verksamhet inom LSS. Verksamheten består bland annat av jordbruk, djur och ull i olika kreationer. Uppdragstagare är de Grön Arena-certifierade gårdarna: Kulatorpet, Liljenäs gård, Lillmyrsgården och Ull i Bruk. Läs mer om Grön omsorg hos Hushållningssällskapet. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Så här ansöker du om stöd inom LSS

Ansök om stöd genom LSS genom att ladda ner den här blanketten (pdf). Pdf, 328.9 kB, öppnas i nytt fönster. Blanketten skickar du sedan in till Kils kommun. Andress finns högst upp på blanketten.

Sidinformation

Sidan uppdaterad:
29 maj 2024