Gå till innehåll
Driftinformation 4
Kontakta oss

Sociala medier

Bild med guldig bakgrund fylld med glada smileyikoner. Bild på en telefon och en dator med sociala kanaler.

Vi vill finnas där du finns. I våra sociala kanaler vill vi informera, ha en god dialog och ge svar på dina frågor. Följ oss gärna för att lära känna Kil och vårt arbete med att skapa en bra vardag för alla Kilsbor.

Facebook

Syftet med vår Facebooksida är att kommunicera med dig som kommuninvånare och ge dig snabba nyheter, bra information, tips om evenemang och lediga tjänster. Vi försöker svara på dina frågor inom 24 timmar på vardagar. Vill du felanmäla? Gör det via den här sidan.

Instagram

Har du en smart telefon kan du ladda ner gratisappen Instagram, följa @kilskommun och se de bilder vi lägger ut. På Instagram visar vi upp vår verksamhet och våra medarbetare och hyllar platsen Kil. Har du inte appen kan du se våra bilder på instagram.com/kilskommun. Länk till annan webbplats.

Youtube

Youtubekanalen kil.se/play Länk till annan webbplats. är kommunens filmkanal. Här lägger vi ut filmer från Kil och om kommunens verksamhet.

Det här gäller för våra sociala medier

  • Inlägg och kommentarer blir allmänna handlingar som vi kan komma att diarieföra. Om du har ett känsligt ärende till kommunen rekommenderar vi att du hör av dig till oss via telefon, e-post eller brev. På den här sidan berättar vi mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.
  • Det är inte tillåtet att publicera eller länka till sekretessbelagda eller känsliga uppgifter, reklam, till exempel för produkter, material som skyddas av upphovsrätten, personuppgifter, kränkningar, förtal eller personliga angrepp, våldsskildringar, pornografi, hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier.
  • Sidan är inte en arena för politiska diskussioner.
  • Vi kan välja att ta bort inlägg som innehåller något av ovanstående eller strider mot sidans syfte. Vi kan även komma att ta bort inlägg som innehåller personuppgifter, för att skydda enskildas personliga integritet. Inlägg som bryter mot lagen (så som hets mot folkgrupp) kommer att dokumenteras och eventuellt anmälas.
  • Om du själv upptäcker innehåll som du anser kränkande kan du anmäla det till kommunikation@kil.se. På Facebook kan du också använda en funktion för detta, klicka då på "anmäl" som finns vid varje inlägg.
  • Om du hittar ett foto eller filmklipp på dig själv i våra sociala medier som du vill att vi tar bort, kontakta oss på kommunikation@kil.se

Sidinformation

Sidan uppdaterad:
22 maj 2024